Hoe het werkt

Een veilig, innovatief en gebruiksvriendelijk platform om animaties te kopen en te verkopen.

Voor kopers

Je bent op zoek naar een 2D animatie, een 3D animaties, transities voor video's of een intro voor je programma of voor YouTube, passend bij je budget. Alles wat je nodig hebt op het gebied van animaties, de freelancers van AnimatieCafé.nl staan voor je klaar!

Vind de dienst die bij jou past

Vergelijk prijzen, portfolio's, levertijden, en beoordelingen van andere klanten om een verkoper te vinden die het beste bij je past. Als je een specifieke vraag hebt, kan je deze gerust stellen aan de verkoper.

Stuur je briefing in

Laat zo precies mogelijk aan de verkoper weten wat je wensen zijn. Indien nodig, kan je ook je bedrijfslogo, het script en andere bestanden meesturen. Je betaling wordt beveiligd totdat je bevestigt dat de dienst naar tevredenheid is uitgevoerd.

De verkoper gaat aan de slag!

De verkoper gaat voor je aan de slag en zal een eerste versie opleveren binnen de levertijd. Tijdens dit proces kan de verkoper vragen stellen, eerste versies opsturen en bestanden opvragen. Jij kan dan al feedback geven op de eerste resultaten.

De dienst is geleverd

Zodra jullie allebei tevreden zijn met het eindproduct, bevestigen jullie dit beiden en wordt de dienst afgerond. Wij zorgen ervoor dat de verkoper wordt uitbetaald. Help de community door de verkoper te beoordelen en feedback te geven.


Voor verkopers

AnimatieCafé.nl is de plek om je animaties op wat voor manier dan ook aan te bieden. Maak er je full-time baan van, of bied je diensten aan om wat bij te verdienen. Wij zorgen voor de veiligheid, de privacy en we zorgen ervoor dat de uitbetalingen verricht worden, zodat jij kan doen wat je het liefste doet!

Plaats je animatie

Plaats je eerste animatie die overeenkomt met je vaardigheden. Probeer zo exact mogelijk te omschrijven wat je aanbied, zodat je potentiële klanten.

Blijf communiceren

Reageer op vragen van klanten, op offerteaanvragen binnen een acceptabele tijd. Een goede communicatie is een vereiste voor een succesvolle samenwerking.

Bouw je reputatie op

Zorg ervoor dat je klanten tevreden zijn en blijven en dat ze een goede beoordeling achterlaten. Tevreden klanten zullen je aanbevelen bij hun vrienden, waardoor jij meer animaties ontvangt! Hoe beter de zaken gaan en hoe meer tevreden klanten je hebt, des te groter de beloning die je van ons krijgt.