AnimatieCafé.nl is live!

Wat is AnimatieCafé.nl?

AnimatieCafé.nl is een handelsplatform waarop mensen animaties kunnen bestellen en verkopen in Nederland en België. Deze website brengt mensen die op zoek zijn naar animaties en animatoren dichter bij elkaar.

Het begin

AnimatieCafé.nl is een idee dat ontstaan is uit een probleem. Een probleem waarbij er geen één plek in Nederland en België is waar animaties op gekocht en verkocht kunnen worden. Het idee is in 2019 ontstaan, toen ik op zoek was naar klanten waar ik animaties voor kon maken. Helaas kwam ik niet verder dan verschillende forums, die eigenlijk niet gebouwd zijn om direct met klanten in contact te komen en direct aan de slag te gaan om toffe animaties voor deze klanten te maken. Het moest simpeler en vooral veel veiliger.

Van concept tot uitvoering

In januari 2021 is het concept van AnimatieCafé.nl steeds verder uitgegroeid. Vanaf februari 2021 ben ik begonnen met het bouwen van de website en dit is tot nu toe het eindresultaat. Nu de website live is, ga ik elke dag werken om de website te verbeteren.

Na meer dan drie maanden werken aan de website, is deze dan eindelijk klaar en klaar om gebruikt te worden door potentiële klanten en verkopers. Verkopers die hun animaties kunnen verkopen, zonder dat ze aan verschillende abonnementen vast zitten om klussen aan te kunnen bieden.

“No Cure No Pay”

“AnimatieCafé.nl moet toegankelijk zijn voor iedereen”

Het gebruik van AnimatieCafé.nl is voor onze kopers en verkopers geheel gratis. Het aanmaken van een account voor kopers en verkopers kost dus niks.

Als koper kan jij op zoek gaan naar de perfecte animator die voor jou een toffe 2D of 3D animatie maakt. Je kan offertes opvragen bij verkopers, of je kan direct aan de slag door een samenwerking aan te gaan met een verkoper door een animatie te bestellen. Staan er geen klussen op de website die aan jouw wensen voldoen? Jij als koper kan ook een verzoek plaatsen, waar verkopers weer op kunnen reageren! Zo is er voor elke koper voor ieder wat wils.

Als verkoper van animaties kan je het geheel vrijblijvend uitproberen. Het kost niks om je aan te melden. Waarom zou je het niet proberen? Pas als jij je klus hebt afgerond, draag je een kleine vergoeding af. Door snel en slim te handelen en goede beoordelingen te ontvangen van klanten, wordt deze vergoeding steeds kleiner! We zijn er om je te helpen en we willen graag dat jij door kan groeien met het werk wat je het liefste doet. Animaties maken!

Een blik op de toekomst

De website zoals deze nu staat is slechts het begin. We gaan elke dag hard werken om jullie te woord te staan, te helpen en te verbeteren. Tevens doen we er alles aan om de website zo veilig mogelijk te maken omdat we op deze website met echt geld werken. Verdere plannen en verbeteringen van de website worden in toekomstige updates toegelicht.

Voor nu wensen we je veel plezier op AnimatieCafé.nl!

1 juni 2021